Mohlo by sa zdať…

Mohlo by sa zdať, že občas je to, ako vyzeráme, prípadne ako CHCEME vyzerať zo všetkých vecí najdôležitejšie alebo ten najpálčivejší problém. Niečo, čo nám dokáže pokaziť deň, zamestnať hlavu natoľko, že sa zdravý rozum ani nedostane k slovu. Naša váha, veľkosť pier, dokonale súmerná tvár, bezchybná pleť, jej farba, k tomu vlasy, stehná, vyrysované telo... všetko, čo z nás robí človeka. Zaujímavého, atraktívneho človeka. Presnejšie ŽENU. (chlapi sú na tom v podobných úvahách o poznanie lepšie:)... A úplne najpresnejšie: čo z nás len VRAJ robí ČLOVEKA. 

mohlo by sa zdat

Nechcem tu teraz filozofovať a presviedčať vás podobne ako mnohí, že je jedno ako vyzeráte, že dôležitá je duša. Samozrejme, že sa aj v tejto vete skrýva veľká pravda. Ale TO, čo chcem dnes rozvinúť ja, je niečo iné.

Fakt, že z vlastnej skúsenosti viem, že jediné, čo funguje na mužov aj na ženy, je zdravé sebavedomie a šarm. Aby sme boli atraktívne pre mužov, nemusíme byť tak dokonalé, ako máme potrebu byť atraktívne pre ženy. Je vám jasné, že sa riešieme v PRVOM rade kvôli ostatným ženám a ich prísnym pohľadom a kritike.

Nevravte, že ste si nikdy neuvedomili ako je to, čo vidí ženské oko, skryté tomu mužskému. Boli ste u kaderníka? A kto si to všimol bez toho, aby ste museli dať tri indície a nakoniec na "to" ukázali prstom:)? Váš partner? Čo si! Bola to kamarátka, kolegynka z práce, ktorá vám pochválila účes. Prečo? Pretože každá jedna z nás má viac či menej vo zvyku sa porovnávať. A tak trochu medzi sebou súťažiť. V nekonečnom množstve disciplín.

Netvrdím, že dynamika a pohyb niektorých našich ambícií nie je k prospechu veci. Istým spôsobom ide o konkurenčný boj a ten je v zdravej miere životu prospešný. Ženy však majú často sklony veci zveličovať. Rovná sa prikladať im väčšiu dôležitosť, než reálne majú.

Verte mi, že viem o čom hovorím. Nie je to o najaktuálnejšom stylingu, o najlepšom účese, dokonalom tele, váhe. A už vôbec nie o veku. Viem, že ak chcem, rozsvietim miestnosť viac, ako všetky modelky sveta:). A nie len ja! Proste každá správne sebavedomá žena. Taká, ktorá sa o seba stará. Má šmrnc (v niektorých krajinách sa tomu hovorí mrd:) 💫 a ten nie je limitovaný ničím a nikým.

Je absolútne prirodzené sa riešiť. Či už kvôli mužom, alebo ostatným ženám. Len sa pri tom nepodceňujte a nepreceňujte dôležitosť nepodstatného. Buďte samy sebou. Tou najlepšou verziou seba samej. Originál. Spokojný prototyp:). Neporovnávajte sa, nestrapňujte, nebuďte tým, kým nie ste. Kópiou, odvarom, wanna be...

To neznamená, že vás navádzam k tomu, aby ste so sebou nič nerobili. Nech vám je kamarátka, ženy, ktoré obdivujete inšpiráciou, nie sokyňami. Starajme sa o seba, športujme, premýšľajme nad tým, čo jeme. Milujme seba a svoj život. A viac, než dokonalý make up, riešme základnú hygienu. Tela a našej duše ❤️. 

Vaša Dara

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz